Aldri bli gift med en som har disse 15 egenskapene 

Black_rhinos_at_Etosha_National_Park02-001

Forestill deg at du var gift med en fyr som ikke respekterte deg, én som ikke fortjente noe godt her i livet. Og han så på deg som kona si og kun det!
Livet ville vært uholdbart!

Bruk litt tid før du forelsker deg. Finn først ut om det er verdt å kaste bort kjærligheten, tiden eller livet ditt på typen du er interessert i. Når du mener at du begynner å kjenne ham kan du gå gjennom disse 15 vanene.
Om han har mange av disse bør du styre unna.

2. Sneversynthet

En fyr som ikke stoler på deg vil alltid sette begrensninger for deg uansett hvor lojal du er eller hvor høyt du elsker ham. Disse betingelsene vil alltid være der. Han vil hindre deg i å gjøre vanlige ting i livet i frykt for at noe dårlig vil skje. Det kan ende i et mareritt!

2. Hater dyr

Om du må velge mellom en type som hater dyr eller kjæledyret ditt velger du alltid kjæledyret. Menn som hater dyr bare fordi de er dyr er et faresignal, de er det ikke verdt å bruke tid på.

3.  Regler i forholdet betyr ingenting for ham

Hvert eneste forhold har noen grunnregler. Du bør ha det!
Om fyren stadig bryter dem betyr det at han ikke respekterer deg eller forholdet.  Om fyren går over streken om igjen og om igjen betyr det at han ikke er verdig din tid eller kjærlighet.

4. Bryter løfter

Om avtaler brytes en sjelden gang så kan det bli tilgitt, men om han stadig bryter løfter betyr det at han gjør narr av deg. Han bryr seg ikke om hva du sier eller tenker. Om han leker med deg så er han ikke verdt det!

5. Behandler deg annenrangs

Et forhold handler om å gi og ta. Om du er den som legger all din energi inn i forholdet mens han ikke bidrar med noe som helst, vil livet ditt etterhvert føles ganske miserabelt.
Det er ingen vits i å knytte deg til noe slikt, før eller siden vil du angre på beslutningen din om å gifte deg med ham.

6. Du har ingen «åpenbaringer»

Om han stadig mener at alle hans beslutninger, hver eneste handling han gjør og alt han sier aldri er feil. Om han i egne øyne er Mr. Perfect så vil han gradvis tvinge deg til å forandre deg. En fyr som mener at han selv aldri kan gjøre feil vil aldri innse egne feil eller mangler.
Følg med og se om fyren retter opp i sine feil av hensynsfullhet og godhet. Om ikke så er han ikke verdt det. Hans kjepphøye oppførsel vil være skadelig for deg og dine barn.

7. Overdrevne unnskyldninger

Unnskyldninger er den beste måten å si «Jeg har noe viktigere å gjøre og du spiller ingen rolle for meg.» End of story.
Hvis han ofte lager unnskyldninger og dekkhistoriene ikke gir mening, så er det tydelig at han ikke er særlig interessert i deg! Du bør slutte å kaste bort tiden din på ham.

8. Nører opp under krangler

Å krangle kan være bra i et forhold og noen ganger også sunt, men om man aldri blir enige så vil man heller aldri forplikte seg. Livet og relasjoner er fulle av forpliktelser, men om han aldri lytter til dine synspunkt og overkjører deg med sine beslutninger og om det ser ut som han lytter, men ikke forstår hva du sier er han garantert ikke verdt å bruke tid på.

9. Han dreper samtalen

Han er en god samtalepartner og virker helt fantastisk. Men når du har noe du vil si så avbryter han deg og prater bare om sine ting.  Det er en annen måte å si «Jeg bryr meg ikke om følelsene dine eller hva du har å si».

Han dreper hver eneste samtale; Dette viser hvor ubetydelig du er for ham. Du kan ikke fortsette å bli ignorert på den måten resten av livet ditt.

10. Løgner

Noen løgner er uskyldige og kan forsvares, men løgner som påvirker forholdet må konfronteres. Tilknytning oppstår med tillit og å ha tro på hverandre.

11. Klengete

Uansett hvor mye du elsker ham eller han elsker deg så trenger dere begge litt spillerom for å fungere og for å gjøre dagligdagse oppgaver. Når menn er mer avhengig av oss enn nødvendig betyr det at de sliter med tillit. Klengete voksne er ikke normalt.

12. Hater familie

Foreldre kan av og til gå oss på nervene, men det betyr ikke at du kutter dem fullstendig ut av livet ditt. Familien er hvor du ble født og vokste opp så vi kan ikke glemme familien vår. Husk at en mann som har glemt sine foreldre kan raskt glemme deg iløpet av en dag eller to. Om han hater foreldrene sine er han ikke istand til å oppføre seg bra sammen med din familie heller. Han vil ikke være en familiemann.

13. Røyking

Han klarer ikke å slutte å røyke uansett hvor mange ganger han har lovet deg det. Men om mannen du skal gifte deg med ikke lytter til hva du ber om så betyr det at du ikke har noen spesiell plass i livet hans.

14. Umoden i sine handlinger

Om han er umoden avviser han mennesker etter små krangler. Han behandler mennesker overfladisk og driver stadig og avbryter folk. Han er ikke den rette for deg fordi han kan raskt avbryte deg også når han føler for det. Utålmodighet er ikke en god egenskap hos menn.

15. Misbruk

Kjærlighet kjenner ikke til vold, uansett om det er fysisk eller følelsmessig.
Kom deg langt vekk fra en person som misbruker deg eller som er voldelig!
Husk at å være i et forhold med en mann som ikke kan kontrollere sinnet sitt vil være ditt livs største feiltagelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..