Taushet er Gull

kort love

Jeg ble liggende og tenke i natt.
Nå har jeg vært på disse nettdatingsidene alt for lenge og kommer til å ta en laaang pause.
Jeg må bare innse det, det er ikke der de alrighte mennene er.
Jeg er etterhvert blitt så lei av intetsigende «Hei» uten noe oppfølging, «Lyst på litt uforpliktende kos og moro, jeg er klar! Lyst til å se hvor klar?» eller «Hvorfor er ei så pen og deilig jente som deg her da?» for deretter å bli helt stille når jeg svarer at jeg ser etter en å være glad i og som vil bli kjæresten min.

Så etterhvert blir man lei.
Mange menn blir frustrert over å ikke få svar på meldingene de sender og jeg kan helt ærlig tilstå at jeg er en av dem som ikke alltid svarer.
Det er som regel flere grunner til det:

 • Du sender en ufattelig kjedelig melding som ”Hei”, ”Skjer” eller bare ”Søta”
  Det er for lite, for uinspirerende, for dølt. Det har vel skjedd en og annen gang at jeg for moro skyld har besvart et «Hei» med et «Hei». Og så hører jeg ikke mer. Lurer på hvorfor egentlig…

 

 •  Du er for ung
  Selv om jeg har skrevet alderspreferanse i profilen og ber pent om at denne respekteres, har du helt plutselig blitt selektivt analfabet. Av en eller annen grunn er det også disse som begynner å diskutere med deg hvis man først gir et høflig avslag: ”Asså, du kjenner meg ikke, jeg er skikkelig moden, har  jo egen Audi og greier…”

 

 •  Du er for gammel
  Igjen, det er visst noen setninger i profilen min som ikke lar seg oppfatte. Jeg følte jeg måtte spørre en av disse om hvorfor han skriver til meg når  jeg helt tydelig ikke er ute etter en bestefar. Svaret jeg fikk var: ”He he. Lov å prøve seg, vel” Hmmm, akkurat.

 

 • Du kommer med mer eller mindre perverse obskøniteter
  ”Jeg vil kjøpe trusa de og være slaven din”, eller ”Vil du ha tunga mi i rumpa di”. Jada, dere vet akkurat hvem dere er.

 

 •  Du sender melding selv om det er helt opplagt at vi er så forskjellige som det går an til å få blitt
  Du praktisk talt bor på SPENST, jeg bor på sofaen. Du liker hund, jeg liker katt. Natt og dag. Hitler og jødene, hvis jeg skal være plump. Du vet ikke hva plump betyr. Det er ikke noen vits i å prøve en gang.

 

 • Du skriver som en førsteklassing
  Ja, noen har reell dysleksi, men mange er bare late. Turnoff.

 

 • Du sender omtrent to A4-sider  som inneholder livshistorien din
  Hva du kan tilby meg, hva du vil kalle de 2,5 barna vi kommer til å få og slektstreet ditt. Helt klart klipp-og-lim. Ikke noe får meg til å løpe i motsatt retning like fort som denne gjør…

 

 • Profilbildet/profilen/bildene dine er lite tiltalende. Eller helt fraværende.
  Det er ikke til å komme unna at bilder spiller en stor rolle. Noe av det verste jeg ser er bilder som er tatt nedenfra og opp. Det samme gjelder solbriller. Eller bilder av magen. Jeg er ikke interessert i å se neseborene dine eller hårveksten din forøvrig…
  Alle er ikke like fotogene, men vær så snill å eksperimentere litt!

 

 • Du fortsetter å skrive etter første melding selv om jeg ikke svarer.
  En ekstra melding kan jeg skjønne, sånn i tilfelle, men ikke en tredje, fjerde, femte, sjette… For meg blir det en konkurranse i å se hvem som gir opp først. Og  jeg er sta som et esel, bare så du vet det.

 

 • Noen ganger gidder jeg bare ikke.
  Noe som kan være en stor fordel, det er dager hvor jeg er mannevond og synes verdens befolkning generelt sett består av idioter.

Jeg lar ikke være å svare  for å være slem.
Jeg får heller ikke svar på alle meldinger jeg sender, og for meg er ikke det verdens ende.  Jeg foretrekker å ikke få svar, heller enn å få et avslag.
De gangene jeg har prøvd meg på et høflig avslag, begynner vedkommende å argumentere (!). Sånt får i hvert fall frem kjerringa i meg!

Som regel er det en kombinasjon av flere av punktene over som gjør at jeg forholder meg taus. Jeg kan selvfølgelig ikke snakke for alle av det kvinnelige kjønn, men jeg mistenker at vi har mange av punktene til felles..

*Hvis du likte dette er det hyggelig om du trykker på LIKER under her ❤
 Hilsen Løvetannbarnet

Save

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..