Sirenen og den skipbrudne 

 

imagesSirener var ifølge den greske mytologien vakre og farlige kvinnelige vesener som med sin skjønnhet og fortryllende sang lokket sjøfolk til å begå skipbrudd mot klippene. Sirener ble først avbildet som fugler med menneskehode, dansende og syngende i en vakker blomstereng på en øy, senere som havfruer.

Jeg har alltid hatt en tendens til enten å tiltrekke meg menn som ikke vil være sammen med meg  eller menn som var skadelige for meg. Ikke bare det, jeg opplevde ofte at når det ble slutt så ydmyket jeg meg selv ved å ikke gi slipp.  Jeg klamret meg til dem og ville ikke innse at det var over.

Jeg skammet meg over å bli dumpet, igjen, og selvbildet mitt sank under et lavmål.
Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg alltid endte opp med menn som ikke brydde seg om meg eller som tydelig var uinteresserte i at forholdet skulle bli bra.
Derfor forsøkte jeg å finne ut hvordan jeg kunne endre dette og kom en dag over Have the relationship you want’ av Rori Ray.
Dette er et treningsprogram for å styrke selvbildet og for å forstå mekanismene som oppstår mellom menn og kvinner når vi tiltrekkes av hverandre og vi vil ha mer.
Rori Ray skiller seg ut ved at hun forteller om egne og andre kvinners erfaringer og har gode tips om hva man kan gjøre for å komme seg videre. Og det hun sier virker fornuftig!
Programmet går ut på at en moderne Sirene, en kvinne, ser på en mann som enkel.
For en sirene er menn ukompliserte. Sirener forfølger ikke, de jakter ikke på menn.
De leker. De er opptatt av seg og sitt. Hun synger og er fornøyd. Hun fortryller og er fortryllende. Det er opp til menn å nærme seg denne «hagen», dette «paradiset» hvor sirenen bor, synger, danser og leker.

Her er et kort utdrag:
Hva hvis du kunne føle deg så sterk, og være så sterk både på innsiden og på utsiden at enhver mann du møtte ville føle seg uimotståelig tiltrukket av deg og bare måtte være sammen med deg, ville være i nærheten av deg eller ville være sammen med deg på den absolutt mest romantiske måten for alltid.
Vel, du kan det!

Du kan være en sirene.
Faktisk så er du allerede en sirene fordi sirenen er en kvinne akkurat som deg og meg som synes menn er tiltrekkende, ukompliserte og som føler at det er godt å være sammen med en mann.
Menn lengter etter en sirene, de lengter etter det følsomme, myke, lekne, ukompliserte, det enkle. De lengter etter å være sammen med henne, de lengter etter å ta vare på henne og beholde henne.

Alt starter med deg.
Du er den første brikken. Du må sette standarden og iverksette.
Det første du må si til deg selv er at du er fri og kan fly avsted når du vil. Du velger å være der du er. Du må ikke, du vil det av egen fri vilje.  På den måten vil han føle seg fri til å elske deg.
Målet er å være en så balansert fornøyd og bevisst person som mulig slik at mannen blir trygg og er villig til å «strande båten» sin  eller «kaste ankeret» sitt hos deg.

For å få til det må du ha:
Karisma; positiv utstråling. Vis glede over livet, over å se ham, over å være med ham.
Passion; slipp ut lyset inne i deg. Vis entusiasme for noe, hva som helst.
Autentisk; vær overrasket og uforberedt. Du kan trene på å uttrykke følelser, men du skal og må ikke øve inn replikker!
Føl; Finn følelsene dine – kjenn de og føl de. Uttrykk følelser.
Svakheter; innrøm dine svakheter. Det gir deg personlighet. Du gir tillit og får tillit.
Grenser; du må ha tydelige grenser og fortelle om de tidlig. Det gir deg karakter.

Veien til en manns hjerte går ikke gjennom magen, ei heller gjennom hodet eller kjønnet:

Den eneste veien til en manns hjerte er via hjertet!

Du forstår kanskje ikke hva jeg mener eller hvordan du skal gjøre det.
Vel, før du kan åpne hans hjerte må du nødvendigvis ha kontakt med ditt eget. Du må kjenne og forstå dine egne følelser.
Se på andre par du kjenner. Et hjertelig samhold har ingenting med hvordan vi ser ut, hva vi har oppnådd her i livet, «sjekketriks», bakgrunn, klærne vi bruker eller venner vi har. Men det har alt å gjøre med hvordan vi har det med oss selv, hvordan vi ser på verden, hva vi føler for menn, hvordan vi kjenner oss akkurat nå og hvordan vi vil at livet skal være.

Når selvfølelsen din er høy og du har flere valgmuligheter blir dine grunnverdier automatisk sterkere. Du nekter å tolerere respektløs eller dårlig oppførsel fra en mann.

Menn behandler deg bedre fordi de Må det for å beholde deg!

En sirene er så sikker på seg selv og sin hemmelige makt i å overbevise en mann om å ville ønske å være sammen med henne at en mann ikke ville våge å ta sjansen på å skulle miste henne. Hun lyser av selvkontroll, avslappethet og velvære.
Han ønsker å være hos henne mer enn han har ønsket noe som helst i hele sitt liv.
Jeg snakker om å ha den «makten» over en mann slik at ingenting og da mener jeg INGENTING; ikke jobb, hobby, andre kvinner, følelsmessig bagasje, ingenting vil stå i veien for at han vil ønske å være din for alltid.

Begynn med å fortelle deg selv hva du føler:
Jeg føler …………………..ro, tilfredshet, glede osv..
Jeg føler meg …………..lattermild, glad, sterk, besluttsom osv. eller
Jeg føler meg …………..usikker, urolig, trist, dum, forvirret, ensom osv.

Hva slags mann ser du etter? Visualisere det. Skriv det ned.
F.eks:
Min mann vet hvordan å elske noen.
Han liker meg sånn som jeg er.
Han er min beste venn.
Han er sosial og glad.
Han er ambisiøs.
Han er velstelt og ser bra ut.
Han er empatisk og trøster meg når jeg gråter.
Han er omsorgsfull.
Han ønsker å være der jeg er.
Han har tid til meg.
Osv.

Du må ha et godt selvbilde!

Når det blir vanskelig og du føler for å falle tilbake til gamle synder, husk:

  • Gi fra deg kontrollen (Overlat til ham å «ro båten» Flyt med og føl).
  • Stol på dine grenser (han må respektere dine grenser)
  • Følg magefølelsen (føles det dårlig så er det dårlig)
  • Vokt dine ord (ikke anklage ham, vinkle det fra ditt ståsted: Jeg føler det er…., føler
    ikke for å…..)
  • Vær overrasket

Hva nærer du deg selv med?
Medfølelse – du må ha medfølelse med deg selv.

Høy vanskelighetsgrad – dess vanskeligere du er å «fange» dess mer verdifull er du for ham. Gi ham en utfordring, men ikke spill spill. Vær litt utilgjengelig, litt mystisk.
Du kan date flere på en gang, du må ikke nødvendigvis ha sex med alle, men det er ingenting i veien for å bli kjent med flere samtidig og så ta et valg når du føler for det.
Lidenskap – du bør brenne for noe, ha en hobby. Være oppslukt av noe. Du blir mer interessant å være sammen med for andre, også for ham.
*Når han dukker opp, slipp ham inn og gi ham oppmerksomhet en stund, men ikke hele tiden. Vend tilbake til din lidenskap.
Følelseserklæringer – Gi uttrykk for hva du føler. Jeg kjenner….  Jeg føler…… og jeg liker/liker ikke å føle det….. Vær åpen og sårbar.

IKKE VÆR REDD FOR Å MISTE HAM!
IKKE VÆR KLENGETE!
IKKE STYR LIVET DITT ETTER HAM!
IKKE BRUK VENUS-FELLEN! (Har deg! For alltid!)

I «kjærlighetsdansen» er det mannen som fører og kvinnen som følger. Jeg tror det rett og slett er genetisk.
Len deg tilbake, gi ham plass til å lene seg frem, til å komme deg i møte. Gi ham tid og gi ham rom.
F.eks når du sender ham en sms: vent til han svarer før du sender en ny, svarer han ikke med en gang så er han kanskje opptatt med noe annet.  Gå og bruk tiden din på noe annet eller en annen. Gjør deg opptatt med noe (ikke heng over telefonen og vent!)
Og er svaret kort så formuler et tilsvarende kort svar tilbake. Ikke gjør det til noe mer enn det er. Ikke analyser ihjel meldingene du får!
Men du kan uttrykke følelser: «Jeg kjente meg litt forvirret når jeg ikke hørte noe, men føler meg veldig glad nå»

Smil! Du er lyskilden. Fortell at du verdsetter ham eller noe ved ham. Flørt og lytt! Du er lyset som viser vei. Vær myk og åpenhjertig: vis og fortell hvordan du har det.
Vær ærlig!

Kjenn på magefølelsen om du er tilkoblet, tilstede og mottakelig.

Ta et Nei for et Nei.
Speile ham.
Vær inviterende og imøtekommende.
Elsk deg selv!

Jeg skal fortelle deg en HEMMELIGHET om menn. De vil trekke seg unna på et eller annet tidspunkt, enten etter en uke eller to, eller etter noen måneder eller år fordi de ønsker å teste deg for å se om du takler det. De vil se om du er trygg i ditt eget skinn og klarer å holde deg rolig til de dukker opp igjen fordi de får fullstendig angst av Drama queens.
Når de trekker seg unna skal du ikke forsøke å ha «Samtalen» om det og du skal heller ikke trekke deg unna og bli kald og avvisende tilbake.
Fortsett livet som om ingenting er endret. Det er da det er viktig at du har gode venner og hobbier som kan sysselsette deg. Og ikke bekymre deg, om du er Den rette så kommer han tilbake til deg.

Så ikke ta det personlig. Ikke klag og syt når ting ikke funker, bare informer om din oppfatning av situasjonen. Er det dritt så si til ham at det er dritt og at du ikke liker det når det er dritt.

Sagnet om sirenene forteller videre om Ulysses som så gjerne ønsket å høre sirenenes sang. Han ba mannskapet putte voks i ørene så de ikke ble fristet til å hoppe overbord og å binde ham til masten idet de seilte forbi øya. Han ble forhekset, men klarte å komme seg forbi uten å hoppe i sjøen og svømme inn til de vakre skapningene. Men sirenene ble så såret over å ikke kunne erobre den vakre Ulysses at de kastet seg utfor klippene og døde (noen av sirenene overlevde ved å ofre beina sine og ble til vakre havfruer og ble siden skylt opp på en strand et annet sted)

Vi bør ALDRI «kaste oss utfor klippene» eller ofre hverken livet vårt eller beina våre for en mann! Det ender vanligvis ikke så godt.

Gi slipp!

Det er et ordtak som sier: «Om du elsker noe så sett det fri. Om det kommer tilbake til deg er det ditt. Gjør det ikke det var det aldri ditt!»

*Om du likte dette er det hyggelig om du trykker på LIKE under her….
 Hilsen Løvetannbarnet

Save

Save

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..