«Yoga» for økt selvbevissthet

Livet er en reise
Livet er en reise

Yoga er et sett øvelser som skal gi kroppen smidighet og styrke til å takle motgang.
Det samme kan gjøres med sinnet.
Raja yoga:
Legg deg ned på matten i savasinah (på ryggen med armene ut til siden). Dekk deg gjerne til med et teppe så du ligger behagelig.
Gi sjelen pust, fyll lungene og pust sakte helt ut, gjenta 3 ganger.
Fokuser på å puste videre på en rolig og naturlig måte.

Mange mentale former for yoga (som raja yoga) vil gi deg fred i sinnet, mer fokus og en mental tilstand av ro og stillhet. Det er ikke snakk om å stanse tankene eller å tvinge deg selv inn i en eller annen form for meditasjon ( om mental yoga)

Målet er å oppnå en flytende tilstand av «Å være» på riktig sted til riktig tid.

Idag er den første dagen i resten av mitt liv. Jeg går No-Contact og vet at det må bli sånn. Det er ingen vei tilbake!
Et kapittel er tilbakelagt og jeg kjenner ro i sjelen. Jeg har kommet til et veiskille og føler meg trygg på valget jeg har tatt. Nå går ferden videre, nye muligheter venter og jeg kjenner meg bare glad.

Ingenting i dette forholdet er lenger slik det var.
Ingen av mine behov blir møtt eller på noe måte dekket.  Han er ikke lenger den elskelige, flørtende, sjarmerende, fantastiske elskeren. Det er tapt for alltid.
Eller rettere sagt; det var aldri mitt, det var bare en illusjon han skapte for å hypnotisere meg inn i en myk ettergivende tilstand. For å holde meg på «gress».
Jeg har våknet opp av forhekselsen og er ikke lenger forelsket, betatt eller hektet til ham. Alle illusjoner brast da han viste meg sitt sanne jeg. En kald ufølsom fasade kun ute etter å dekke sine egne behov og som i tillegg forsøkte å legge grunnlag for videre hysteri og drama med løgnaktige avtaler.

Mine grunnverdier som jeg trodde jeg mistet på veien vokser frem igjen og hvisker til meg at jeg fortsatt er den sterke selvstendige jenta som har det som skal til for å klare seg her i verden. Grunnverdier er alfa og omega. De er ditt rammeverk, din plattform som du bygger videre på i livet. Det er styrken du kan vende tilbake til som bekrefter hvem du er.


Å kjenne de grunnleggende verdiene sine er en mental tilstand av «Å være»
Du bør spesifisere de for deg selv. Skriv dem ned!

Skriv de ned og ikke glem dem.

Kanskje det er litt flåsete fremstilt, men ikke la hans vakre utseende, sjarmerende oppførsel eller kontrollerende natur avlede deg fra manglende respekt for dine følelser.

Har du noen gang lagt merke til at når du liker en fyr så vil hans kvaliteter og egenskaper, både gode og dårlige, ha en tendens til å dukke opp på listen din?
Avhengig av hvem du dater eller hvem du er svak for, kan denne personen påvirke hvordan du vil at din ideelle fyr skal være. Så du endrer listen!

Er du ikke helt med på hva jeg mener…..
Vel, om du tidligere datet en skiinstruktør og det nå plutselig står på listen din “Må kunne stå på ski og lære bort til andre” så har du latt ham påvirke dine verdier.
Om du datet en snill og smart fyr som i tillegg tilfeldigvis også var skiinstruktør kunne listen din heller bli endret til noe sånt som:
«Empatisk og smart. Kan lære bort og dele med andre! »

Ikek begynn å forme til listen din avhengig av situasjoner. Din plattform er uforanderlig. Du er den du er og har de verdiene du har.
Passer det ikke så passer det ikke.
Finn en annen.
Gå videre!
Prøv igjen.
Neste!
Pust!

*Om du likte dette er det hyggelig om du trykker på LIKE under her….
 Hilsen Løvetannbarnet ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..